Save Preloader image

0%

Zilnic: 09:30 - 21.30
Oradea, Str. Seleusului nr. 115

Cum rezerv si cum platesc?

1. Rezervarea Autoturismelor in Vederea Inchirierii.

Fie ca sunteti in vacanta, in delegatie, interes de afaceri sau orice alt motiv, noi suntem aici pentru a va asigura mobilitatea intr-un mod cat mai rapid, sigur, placut si fara stress, in conditii de costeficienta maxima.

Rezervarea autoturismelor in vederea inchirierii se efectueaza in urmatoarele moduri:

 • Telefonic in orele de program (09.30 – 21.30): +4.0766.601.686; +4.0740.838.333
 • Textual – prin SMS, Viber, WhatsApp – Non Stop

Oferim o procedura simplificata de inchiriere auto:

 • Rezervare si confirmare telefonica cu oferta personalizata,
 • Pregatire documente si a contractului pe loc,

Va punem la dispozitie autoturisme la preturi avantajoase, in acest pret fiind incluse toate taxele necesare (asigurare, RO-vignieta).

Pentru a putea oferi cele mai avantajoase solutii de transport: disponibilitate, pret, promtitudine; va rugam efectuati rezervarile din timp, mai ales in sezon (lunile decembrie, iulie, august).

Daca doriti ca inchirierea unei masini sa decurga in cele mai avantajoase conditii, rezervarea acesteia se va face cu cel putin o saptamana inainte. La rezervarile cu o durata mai lunga de inchiriere puteti beneficia de reduceri si preturi mult mai mici fata de cele ce se practica in mod normal.

Din punctul nostru de vedere prioritare sunt calitatea si costeficienta.

La cerere putem sa asiguram si sofer pentru masini.

Masinile pot fi livrate sau ridicate oriunde pe teritoriul judetelor Bihor, Arad, Satu Mare, Cluj la data si ora pe care o doriti, inclusiv la aeroportele din Oradea, Cluj Napoca, Timisoara, Budapesta, sau Debrecen.

2. Rezervarea autoturismelor si plata avansului pentru confirmare

Dupa rezervarea autoturismului percepem in general un avans modic pentru confirmarea rezervarii (50-100 euro dupa caz), avansul se poata plati cash la unul dintre reprezentantii nostri din Oradea sau prin transfer bancar.

3. Predarea autoturismului si plata inchirierii

Autoturismele sunt predate in locatia indicata de catre clienti in data si la ora stabilita in momentul confirmarii rezervarii.

Conform intelegerilor cu clientii nostrii predam autoturismele la orice ora in orice locatie indicata din judetul Bihor, dar si in locatii din alte judetel, respectiv aeropoartele Oradea, Cluj, Budapesta, Debrecen.

In momentul predarii autoturismelor se efectueaza plata integrala a serviciilor de inchiriere pentru perioada contractata si plata garantiei.

 • Grantia este suma blocata ca si Deposit/Garantie in momentul incheierii contractului de inchiriere si reprezinta responsabilitatea clientului in cazul in care autoturismul sufera o dauna pe perioada inchirierii.
 • Valoarea garantiei percepute difera in functie de vechimea soferului si clasa autoturismului, in general este o suna cuprinsa intre 100 – 500 euro.

4. Preluarea autoturismului si restituirea garantiei

Autoturismele sunt preluate in locatia indicata de catre clienti in data si la ora stabilita in momentul confirmarii rezervarii. La preluare autoturismul se verifica, daca autoturismul este ok, in conditiile initiale – cele din momentul predarii, daca nu sunt constatate daune se restitue garantia integral.

Autoturismul inchiriat se va preda si se va prelua curat, cu cantitatea de combustibil care a fost in rezervor in momentul semnarii contractului de inchiriere, in mod contrar se retine din garantie costul combustibilului sau al unei spalari.

5. Modalitati de plata.

Clienti persoane fizice:

 • Plata in numerar,
 • Plata prin transfer bancar (Western Union, PayPoint, Smith&Smith, SpeedTransfer, MoneyGram, TansferWise etc),
 • Plata prin OP.

Clienti persoane juridice:

 • Plata in numerar,
 • Plata prin OP / transfer bancar,

In cazul platilor cu OP sau prin transfer bancar va rugam sa ne transmiteti prin WhatsApp detaliile necesare pentru facturare.

Multumim.